Oase onderdelen

Oase onderdelen

Voor alle Oase onderdelen kunt u terecht bij Nijk-Speet B.V. Wij zijn 5 sterren dealer van Oase en kunnen alle Oase onderdelen leveren waar u naar op zoek bent. Ons assortiment bestaat onder andere uit Oase fonteinen & fonteinpompen, Oase vijverpompenOase vijverfilters en Oase filtersponzen. Ontbreekt er een artikel? Neem contact met ons op, dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar de juiste Oase onderdelen.

In het menu kunt u makkelijk zelf aangeven naar welk Oase product/categorie u op zoek bent. U kunt filteren op de juiste categorie, voltage, soort, type, fabrikant/merk en specifieke kenmerken van uw vijver.

Waarom kiezen voor Oase onderdelen?

De Oase onderdelen maken van uw tuin, terras of balkon een bijzondere waterwereld. Van kleine vijvers tot grote tuinvijvers, met de Oase onderdelen is alles mogelijk. De betrouwbare tuin- en beregeningsproducten van Oase zijn veilig, efficiënt en duurzaam. We bieden een breed assortiment met vijverproducten aan waardoor u de vijver compleet kunt maken.

Onderhoud en reparatiediensten

Of het nou gaat om onderhoud, reparatie of uitbreiding van uw bestaande installatie, de service dienst van Nijk-Speet B.V. staat voor u klaar! Wij kunnen een vijverpomp, beregening, filtersysteem voor uw vijver, zwemvijver, zwembad of fontein installeren. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het aan- en afsluiten van uw beregening voor de winter. Onze service dienst bieden wij aan voor industrie, gemeente, hovenier of particulier. Wij zijn een vertrouwd adres voor advies op maat, hoogstpersoonlijke service en uiteraard het aanbod van de beste Oase producten.

Oase onderdelen kopen bij Nijk-Speet

Nijk-Speet beschikt over de meest haalbare kwalificatie van Oase:

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner

Heeft u vragen over de Oase onderdelen? Wij geven u graag antwoord op uw vraag!