Oase Vijverpompen

Een Oase vijverpomp zorgt voor een goede en gezonde vijver. De vijverpomp houdt je vijver schoon en gezond want het brengt het water in beweging en het zuivert het water. Afvalstoffen zoals uitwerpselen en afgestorven plantenresten verdwijnen gauw en planten en vissen leven langer en gezonder in het schone water. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten pompen van Oase. In onze webshop kun je gemakkelijk aangeven naar welke soort pomp je op zoek bent. Je hebt keuze uit de volgende Oase vijverpompen: 12V-zwemvijverpomp, drijvende fonteinen, filter- en beeklooppomp, filterpomp en fonteinpomp.

Het gebruik van de Oase vijverpomp

De Oase vijverpomp is de ideale pomp als u geen zin heeft in veel onderhoud. De vijverpomp hoeft namelijk maar één keer in het jaar schoongemaakt te worden. Je hoeft dus, op dat ene keer in het jaar, nergens naar om te kijken en kunt genieten van een schone vijver. Een Oase vijverpomp kan zowel in de vijver als buiten de vijver geplaatst worden. De meeste vijverpompen zijn geschikt om in de vijver te plaatsen maar niet alle vijverpompen zijn geschikt voor droogopstelling.

Soorten vijverpompen

In onze webshop kunt u gemakkelijk aangeven naar welke vijverpomp u opzoek bent. In het linkerveld heeft u de keuze uit: zwemvijverpomp, drijvende fonteinen, filter- en beeklooppomp, filterpompfonteinpomp en stroommanagement. Vervolgens kunt u kiezen voor de juiste type en fabrikant/merk. 

5-sterren dealer van Oase vijverpompen

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn een 5 sterren dealer van Oase. Om die reden hebben wij de volgende kwalificatie toebedeeld gekregen van Oase: 

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner

Heeft u vragen? Wij kunnen al uw vragen over de Oase vijverpomp beantwoorden.