Oase Jumping Jet Rainbow Star Set

Individueel regelbare fontein met gekleurde LED verlichting. Op afstand te bedienen. Keuze uit voorgeprogrammeerde combinaties.

€ 2.099,00 (incl. btw)

Op voorraad

 

 

 

Hulp nodig?

Bel ons: 0412-623836
E-mail ons: info@nijk-speet.nl
Of gebruik ons contactformulier.

Beschrijving van Oase Jumping Jet Rainbow Star Set

Het dynamische waterspel voor een betoverende sfeer - innovatief en effectvol op elk moment van de dag!
De heldere, nauwkeurige waterstraal wordt aan de hand van voorgeprogammeerde combinaties van het licht en straal sterkte deskundig in scéne gezet.
Ondanks dat de kleuren vast bepaald zijn, kan de straal breedte gereguleerd worden. Laat u door de kleuren van de regenboog betoveren het willekeurige programma random play toont alle straalinstellingen bij wisselende kleuren.
Het lopende lichteffect en de afgesneden straal zorgen voor een unieke belevenis: het lijkt alsof afzonderlijk water-licht-elementen door de lucht vliegen.
De set bestaat uit de Jumping Jet, de sturingsbox 12V-Master, een afstandsbediening, slang en alle nodige aansluit- en sturingscomponenten met vast ingestelde progamma's. Aan de sturing kan probleemloos een uitbreidingsset worden aangesloten. Dankzij de combineerbare electronica worden de vooraf ingestelde programma's van beide Jumping Jets via afstandbediening gestuurd.

Geprogrammeerde combinaties:
Deze bestaan uit de kleuren blauw, rood, wit, groen, cyaan (blauwachtig), magenta (roodachtig), geel en de functies straalafsnijder, looplicht en het programma "random play" in de kleuren van de regenboog.


 

Sturingsbox: 12V Master
Nominale spanning (ingangs kabel) 220-240V/50 Hz
Aantal stekkerdozen 2x 12Volt/AC
Kabellengte primair (besturing) 10,00 m

 

   

 

 

 

Specificaties van Oase Jumping Jet Rainbow Star Set

Merk Oase Vijverproducten
Referentie 50052
Garantie 2 + 1 jaar
Afmetingen (L x B x H) 478 x 305 x 355
Paraboolhoogte max. 2.00 m
Staat Nieuw product