• Aanbieding!

MR. Silence Full Inverter MS110, zwembad 30-55 m3

! NAJAARS AANBIEDING !

! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT !

Silence zwembad inverter voor baden van 30-55 m3. 11kW 230V

Dankzij de fullinverter  techniek zijn de prestaties zeer overtuigend (maar 40dB geluidsniveau, COP waarden tot 16). AquaForte Mr. Silence heeft een gebruiksvriendelijk design met touch display. Het gepatenteerde “back discharge” design zorgt voor een unieke luchtcirculatie.  De AquaForte Mr. Silence warmtepompen zijn standaard voorzien van WiFi en kunnen met een APP door Apple of Android apparaten worden bestuurd. Voorzien van aansluiting t.b.v. aansturing middels poolcontroller. Inclusief anti-vibratie dragers en winterhoes. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 5 jaar garantie op de compressor.

Van € 2.902,-- voor

€ 1.965,00 (incl. btw)

Op voorraad

 

 

 

Hulp nodig?

Bel ons: 0412-623836
E-mail ons: info@nijk-speet.nl
Of gebruik ons contactformulier.

Beschrijving van MR. Silence Full Inverter MS110, zwembad 30-55 m3

Beschrijving

De nieuwe AquaForte Mr. Silence warmtepompen hebben een unieke invertertechniek. Deze full inverter besturing wordt tot op heden maar door een aantal fabrikanten toegepast (er wordt meestal met zogenaamde step inverters gewerkt die minder stabiel zijn en meer geluid produceren). Dankzij deze techniek zijn de prestaties zeer overtuigend (maar 40dB geluidsniveau, COP waarden tot 16). AquaForte Mr. Silence heeft een gebruiksvriendelijk design met touch display. Het gepatenteerde back discharge design zorgt voor een unieke luchtcirculatie. Dankzij deze techniek wordt de lucht via de zijden aangezogen en aan de achterzijde uitgeblazen wat veel minder impact heeft op de plaatsing. De AquaForte Mr. Silence warmtepompen zijn standaard voorzien van WiFi en kunnen met een APP door Apple of Android apparaten worden bestuurd.

Geruisloze werking Dankzij het revolutionaire luchtstroomontwerp en de traploze inverter technologie, is het geluidsniveau van Mr. Silence minimaal 15dB (A) lager dan bij een traditionele aan/uit warmtepomp. Bespaar dubbel zo veel op energie(kosten) Om het water gedurende het zwembadseizoen op temperatuur te houden, werkt de Mr. Silence warmtepomp op een lage snelheid. Dit leidt tot de beste energiebesparende prestaties en de meest stille werking van de warmtepomp, wat de zwembeleving ten goede komt. Daarnaast start de warmtepomp geleidelijk op, zodat er geen piekspanning kan ontstaan op het elektriciteit netwerk. In vergelijking met de traditionele Aan/Uit warmtepompen, zorgt de Mr. Silence warmtepompen voor meer dan twee keer zo veel energiebesparing. Dankzij de innovatieve techniek binnenin.

Warmte cappaciteit 11 KW
Max. inhoud zwembad 30-55  m³
Voltage :  240 v
Maat (LxBxH) 890/440/658 mm
Gewicht: 55 kg

Specificaties van MR. Silence Full Inverter MS110, zwembad 30-55 m3

Merk Aqua Forte
Referentie SC948
Staat Nieuw product