Microbe-Lift Onderhoudskit voor zwemvijvers

Microbe-Lift Onderhoudskit voor zwemvijvers, bestaat uit 2 x 4 liter Natural Clear, 1 x 4 liter Natural Algae Control en 1 x 4 liter Natural Sludge Reducer.

€ 303,00 (incl. btw)

2 - 5 werkdagen

 

 

 

Hulp nodig?

Bel ons: 0412-623836
E-mail ons: info@nijk-speet.nl
Of gebruik ons contactformulier.

Beschrijving van Microbe-Lift Onderhoudskit voor zwemvijvers

Microbe-Lift Onderhoudskit voor zwemvijvers. Verbetert de waterkwaliteit en houdt zwemvijvers tot 100.000 liter een heel seizoen schoon en helder!

Deze kit bestaat uit 2 x 4 liter Natural Clear, 1 x 4 liter Natural Algae Control en 1 x 4 liter Natural Sludge Reducer.

Microbe-Lift Natural Clear, verwijdert ongewenst organisch afval. 
Microbe-Lift Natural Control, reduceert Algengroei.
Microbe-Lift Natural Sludge Reducer, breekt bodemslib af.

Deze producten zijn ook los verkrijgbaar.

Microbe-Lift Natural Algae Control, algen controle voor zwemvijvers. 
Microbe-Lift Natural Algae Control, Barley Straw Extract voor zwemvijvers is een vloeibaar extract van gerstestro dat op een natuurlijke manier de ongewenste algengroei onder controle kan houden. MICROBE-LIFT® / N.A.C. bindt de overvloedige voedingsstoffen die zich in het water bevinden als gevolg van organisch rest afval. Gerstestro wordt al eeuwen gebruikt om voedingsstoffen te binden en als hulpmiddel om helder water te krijgen. MICROBE-LIFT® / N.A.C. zorgt effectief voor het binden en het vasthouden van de voedingsstoffen die essentieel zijn voor de algengroei in een natuurlijk proces dat veilig is voor het milieu, mensen, dieren en planten.
- Werkt direct na dosering
- Veilig voor mensen, dieren en planten - Kan het gehele jaar worden gebruikt
- Geen restafval zoals bij strobalen
- Eén fles is gelijk aan meerdere balen gerstestro

Microbe-Lift Natural Clear, speciale formule voor zwemvijvers.
MICROBE-LIFT® / NATURAL-CLEAR verwijdert ongewenst organisch afval. Deze formule bevat speciaal geselecteerde nuttige bacteriën welke afvalstoffen kunnen afbreken zoals vogeluitwerpselen en ander dierlijk afval, zonnebrand-producten, en organisch afval dat er door de wind inwaait en uw zwemvijver kunnen vervuilen. Met behulp van bio-enzymen wordt het vuil snel en effectief op een milieuvriendelijke manier afgebroken en verwijderd waardoor uw zwemwater helder en schoon blijft! 
- Geselecteerde bacteriën zorgen voor biologisch evenwicht in uw zwemvijver
- Breekt o.a. vogeluitwerpselen, dode bladeren, zonnebrand-producten en organisch afval af
- De bio-enzymen breken ook het natuurlijke slib af - Verhoogt het opgeloste zuurstofgehalte
- Verwijdert eventuele vervelende geuren
- Is milieuvriendelijk en veilig voor mensen, dieren en planten

MICROBE-LIFT® / Natural Sludge Reducer voor zwemvijvers is een 100% natuurlijke vloeistof die wordt verkregen uit materialen op humus basis. Deze unieke formule is ontwikkeld om het natuurlijke proces van organische waterzuivering te stimuleren met snelwerkende bio-enzymen en om langzaam afbreekbaar organisch bodemslib te verwijderen. Deze techniek wordt wereldwijd ingezet om de waterkwaliteit en de helderheid te verbeteren. Bij waterplanten wordt het vermogen om voedsel op te nemen via het wortelsysteem verbeterd wat de strijd tegen ongewenste algengroei ondersteunt en verbetert de werking van het totale lava/plantenfilter.MICROBE-LIFT® / Natural Sludge Reducer werkt goed in combinatie met MICROBE-LIFT® / NATURAL-CLEAR om organisch afval te verwijderen en de effectiviteit van het plantenfilter en het opruimen van bodemslib te versterken.

Specificaties van Microbe-Lift Onderhoudskit voor zwemvijvers

Merk Microbe
Referentie SC790
Staat Nieuw product

Gerelateerde berichten

Seizoentips: Herfst
02
Okt
2018

Seizoentips: Herfst

HERFST De herfst nadert en dan is het tijd voor de grote schoonmaak in uw vijver! Onder meer...
1278 0
Lees verder