Fonteintechniek

Een Oase fontein in de vijver maakt uw tuin helemaal af, een echte eyecatcher met LED verlichting en het brengt direct leven in de tuin. Met de LED verlichting zorgt dat voor een prachtig effect in de avond. Buiten zitten met op de achtergrond een licht geluid van stromend water zorgt voor rust en ontspanning. De Oase fontein drijft op het water maar het is ook mogelijk om hem te bevestigen aan de bodem. De Oase fontein is eenvoudig te installeren en heeft weinig onderhoud nodig. Het is een complete set inclusief LED-verlichting. Wij hebben verschillende Oase fonteinen, zoals de Oase PondJet Eco, Oase drijvende fontein en Oase AirFlo Drijvende Beluchter. Wilt u graag weten welke fontein geschikt is voor uw vijver? Wij denken graag en vrijblijvend met u mee!

Voordelen Oase fonteinen & fonteinpompen

Een Oase fontein is niet alleen mooi om naar te kijken maar het is ook nuttig voor de vijver:

De beweging in het water zorgt voor beluchting;

De Oase fontein verplaatst drijvende rommel;

Een drijvende Oase fontein is makkelijk in onderhoud;

Het verhindert het leggen van eitjes bij insecten.

Oase fonteinen kopen bij Nijk-Speet

Nijk-Speet heeft al meer dan 40 jaar ervaring en wij hebben van Oase de volgende kwalificatie toebedeeld gekregen: 

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner

Heeft u vragen over de Oase fontein?

Wilt u een Oase fontein aanschaffen maar weet u niet welke geschikt is voor uw vijver? Wij geven u graag vrijblijvend advies! Neem contact met ons op door te bellen of te mailen en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag.