Vijverpompen

Wilt u een gezonde en schone vijver? Dan heeft u zeker een goede vijverpomp nodig. Een vijverpomp verplaatst en houdt het water in beweging waardoor het water beter zuurstof kan opnemen. Voor iedere vijver hebben wij een geschikte pomp die maar weinig onderhoud nodig heeft. Wij vertellen u graag meer over de vijverpompen uit ons assortiment.

Verschillende vijverpompen

Onder vijverpompen vallen diverse soorten pompen voor verschillende doeleinden. In ons assortiment beschikken wij over de volgende vijverpompen:

  1. Zwemvijverpomp: onze zwemvijverpompen zijn perfect voor gebruik in veeleisende filterinstallaties of voor grote beeklopen en watervallen.
  2. Filter- en beeklooppomp: een beeklooppomp heeft de kracht om het water naar een hoger gelegen punt te pompen.
  3. Filterpomp: dit is een vijverpomp en filter in één dus een vijverpomp met een ingebouwde filter.
  4. Fonteinpomp: een toverachtig sfeer met een klaterend geluid, daar zorgt een fonteinpomp voor. Deze pomp spuit met veel kracht het water omhoog zodat er een fontein ontstaat. Bij de fonteinpomp kunt u kiezen uit verschillende sproeikoppen voor het effect die u wilt, dat kan een vulkaan of schuimfontein zijn.

Vijverpompen bestellen bij Nijk-Speet

Wanneer u een vijverpomp bij Nijk-Speet bestelt, kunt u onder andere rekenen op meer dan 40 jaar kennis. Daarnaast staan wij met het volgende voor u klaar:

  1. Voor een complete vijveraanleg kunt u bij ons terecht, van vijverpompen tot vijversproeikoppen.
  2. Wij hebben een eigen reparatiedienst, mochten wij u ergens mee kunnen helpen dan komen wij ter plaatse.
  3. Gaat u niet voor een complete vijveraanleg maar heeft u alleen een specifiek onderdeel nodig? Wij verkopen alle onderdelen los.
  4. Een expert op het gebied van visverzorging zijn wij, voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten staan wij voor u klaar.
  5. Wij kunnen u adviseren over de materiaalkeuze en aanleg/onderhoud van een zwemvijver. Het aanleggen en/of onderhouden van de zwemvijver kunnen wij voor u uit handen nemen.

Advies nodig van de vijverpomp expert?

Wilt u een vijverpomp aanschaffen maar weet u niet welke vijverpomp geschikt is bij de vijver die u wilt? Wij geven u graag advies over de juiste vijverpomp voor uw vijver. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen en/of onderhouden van de vijver. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de geschikte vijverpomp!