Vijverfilters

Een Oase vijverfilter is noodzakelijk voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke vijver. Door het gebruiken van een vijverfilter in de Oase vijverpomp, voorkom je dat het water van de vijver groen wordt en er alg ontstaat. Een goede vijverfilter houdt leven en plezier in de vijver en zorgt ervoor dat deze er optimaal uit blijft zien. In onze webshop hebben wij verschillende Oase vijverfilters. Aan de linkerkant kunt u gemakkelijk zelf aangeven naar welke soort filter u op zoek bent. Welke filter u nodig hebt hangt van verschillende factoren af, zoals het soort vijver, vijvergrootte en of er vissen in aanwezig zijn.

Verschillende soorten Oase vijverfilters

Er zijn verschillende Oase vijverfilters te verkrijgen. Op onze webshop kunt u in het linkerveld aangeven naar welk soort filter u op zoek bent. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende filters:

- Beadfilter: een Oase Beadfilter is een zeer populaire biologische filter voor zowel de grotere als de kleine vijvers. Deze filter heeft nauwelijks onderhoud nodig en heeft een enorme biologische filtercapaciteit. Bij gebruik van de beadfilter is kraakhelder water gegarandeerd.

- Complete filterset: een complete filterset is een perfect en compleet systeem voor een heldere vijver. De set is compleet met een drukfilter met UVC, Oase vijverpomp, slang en koppelingen. Om de juiste keuze te kunnen maken, is het van belang om te weten hoeveel liter water in je vijver aanwezig is, zitten er weinig of juist veel vissen in het water en dient de pomp in het water of juist buiten het water geplaatst te worden. Met een Oase vijverfilter set ben je verzekerd van een perfect op elkaar afgestemd filtersysteem waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of de pomp wel goed bij het vijverfilter past.

- Doorstroomfilter: de doorstroomfilter is geschikt voor vijvers tot 140 m2, vijvers met vissen en hoge circulatievolumes. Doorstroomfilters worden gebruikt bij middelgrote tot grote vijver of ingebouwd bij koivijvers. Ze staan boven de waterspiegel aan de vijverrand of boven een beekloop zodat het water zonder druk terug de vijver in stroomt.

- Onderwaterfilter: een Oase onderwaterfilter is optimaal geschikt voor decoratieve bassins zoals zinken tobbes of wijnvaten, kant-enklare bassins tot een inhoud van 5.000 liter, kleine vijvers en aanvullend filterelement met fontein. Met de Oase onderwaterfilters ontstaat er een klein waterparadijs.

- Trommelfilter: de trommelfilter heeft verschillende voordelen. Zo heeft hij een fijne filtratie en eenvoudig onderhoud. Combineer de trommelfilter met de beadfilter voor een complete filtering van je vijver.

Waarom kiest u voor Nijk-Speet?

Nijk-Speet beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en wij hebben van Oase de volgende kwalificatie toebedeeld gekregen:

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner