Oase pompen

Oase pompen brengen het water tot leven. Ze houden het water in beweging en zuiveren daarmee ook het water. Voor elke vijver; groot of klein, met fontein of waterval, is er de juiste Oase vijverpomp. De pompen van Oase zijn veilig en geschikt voor continu gebruik. Daarnaast hebben ze weinig onderhoud nodig.

Wat doet een Oase pomp?

De Oase pomp houd je vijver schoon en gezond want het brengt het water in beweging en het zuivert het water. Hierdoor zorgt een Oase pomp voor een goede en gezonde vijver. Afvalstoffen zoals uitwerpselen en afgestorven plantenresten verdwijnen en planten en vissen leven langer en gezonder in het schone water. Bekijk alle soorten Oase vijverpompen. Wij hebben onder andere de volgende Oase pompen: 12V-zwemvijverpompdrijvende fonteinen en filter- en beekklooppomp.

Fonteinen & fonteinpompen

Een fontein van Oase in de vijver maakt uw tuin helemaal af, een echte eyecatcher met LED verlichting en het brengt direct leven in de tuin. Door de LED verlichting ontstaat er een prachtig effect in de avond. Buiten zitten met op de achtergrond een licht geluid van stromend water zorgt voor rust en ontspanning. Wij hebben verschillende fonteinen en fonteinpompen van het merk Oase. Bekijk ons aanbod met onder andere de Water Starlet, Water TrioWater Quintet en de Water Quintet Creativ.

Oase vijverfilter

Een vijverfilter is noodzakelijk voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke vijver. Met het gebruik van een vijverfilter voorkom je dat het water van de vijver groen wordt en er alg ontstaat. Met een goede vijver filter houdt je leven en plezier in de vijver en blijft deze er optimaal uit zien. Wij hebben verschillende Oase vijverfilters, zoals complete filterset, doorstroomfilteronderwaterfilter en de trommelfilter. Bekijk ons hele aanbod van de Oase vijverfilters.

Waarom bestel je de Oase pomp bij Nijk-Speet?

Nijk-Speet beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en wij hebben de volgende kwalificatie toebedeeld gekregen van Oase:

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner

Heeft u vragen? Wij geven u graag antwoord op uw vraag over de Oase pompen!