Oase filtersponzen

De Oase filterspons zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw vijver optimaal is. In een filterpomp zit een filterspons, dit haalt de grote vuildeeltjes uit het water en houdt het water goed helder en schoon. In de Oase filtersponzen verblijven bacteriën die uiteindelijk zorgen voor een biologisch reinigingsproces van het vijverwater. Dit is een belangrijk proces, maar het is noodzakelijk om de vijver helder te houden door de filtersponzen een regelmatig schoon te maken.

Hoe moet je een filterspons schoonmaken?

Het schoonmaken van een Oase filterspons is niet veel werk. Het is namelijk van belang dat de spons niet té goed wordt schoongemaakt omdat de bacteriën wel in de filterspons moeten blijven. De filterspons hoeft alleen afgespoeld te worden met water. Na het afspoelen kunt u de filterspons weer terugplaatsen in de filterpomp. Wij adviseren om de filterspons elke 2 á 3 jaar te vervangen omdat dan de sponzen zijn beste tijd hebben gehad en niet meer goed kunnen functioneren. Dit kunt u merken aan dat de spons uit elkaar valt.

Soorten Oase filtersponzen

Moet uw filterspons vervangen worden? Wij hebben een ruim assortiment met Oase filtersponzen, voor kleine tot grote vijvers, zo zit er altijd de juiste filterspons bij voor uw vijver. Mocht u niet weten welke de juiste keuze is voor het helder houden van uw vijver, neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Waarom Nijk-Speet?

Nijk-Speet beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en wij hebben de volgende kwalificatie toebedeeld gekregen van Oase:

Vijveraanleg: Deze handelaar kan u met raad en daad bijstaan bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vijverwensen.

Compleet assortiment: Deze handelaar volgt het complete OASE assortiment. Bij hem vindt u alles van OASE onder één dak.

Reparatiedienst & service afdeling: Deze handelaar heeft een eigen reparatiedienst en kan u voor tal van herstellingen reeds ter plaatse verder helpen. De eigen service afdeling helpt u graag verder.

Onderdelen: Bij deze handelaar kunt u terecht voor de aanschaf van de meest verkochte/gevraagde onderdelen.

Visverzorging: Deze handelaar is een expert op het vlak van visverzorging. Bij hem kan u terecht voor advies en aanschaf van visverzorgingsproducten.

Zwemvijvers: Deze handelaar is een expert op het vlak van zwemvijveraanleg. Hij adviseert u graag i.v.m. de materiaalkeuze en/of kan instaan voor de aanleg/onderhoud van uw zwemvijver.

Groothandel: Deze handelaar koopt bij OASE grote partijen goederen om deze in kleine hoeveelheden en aantallen te verdelen en door te verkopen aan de detailhandel en grootverbruikers.

Easy Garden Control (EGC)

Aqua Activ Partner

Advies over de juiste Oase filterspons

Wilt u een Oase filterspons bestellen maar weet u niet welke geschikt is voor uw filterpomp? Wij geven u graag advies over de juiste Oase filterspons voor uw filterpomp. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen