Categorie: Oase filtersponzen

De Oase filterspons zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw vijver optimaal is. In een filterpomp zit een filterspons, dit haalt de grote vuildeeltjes uit het water en houdt het water goed helder en schoon. In de Oase filtersponzen verblijven bacteriën die uiteindelijk zorgen voor een biologisch reinigingsproces van het vijverwater. Dit is een belangrijk proces, maar het is noodzakelijk om de vijver helder te houden door de filtersponzen een regelmatig schoon te maken.

Hoe moet je een filterspons schoonmaken?

Het schoonmaken van een Oase filterspons is niet veel werk. Het is namelijk van belang dat de spons niet té goed wordt schoongemaakt omdat de bacteriën wel in de filterspons moeten blijven. De filterspons hoeft alleen afgespoeld te worden met water. Na het afspoelen kunt u de filterspons weer terugplaatsen in de filterpomp. Wij adviseren om de filterspons elke 2 á 3 jaar te vervangen omdat dan de sponzen zijn beste tijd hebben gehad en niet meer goed kunnen functioneren. Dit kunt u merken aan dat de spons uit elkaar valt.

Soorten Oase filtersponzen

Moet uw filterspons vervangen worden? Wij hebben een ruim assortiment met Oase filtersponzen, voor kleine tot grote vijvers, zo zit er altijd de juiste filterspons bij voor uw vijver. Mocht u niet weten welke de juiste keuze is voor het helder houden van uw vijver, neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Advies over de juiste Oase filterspons

Wilt u een Oase filterspons bestellen maar weet u niet welke geschikt is voor uw filterpomp? Wij geven u graag advies over de juiste Oase filterspons voor uw filterpomp. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen

Kies uw uitvoering:

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 49,46